Butik

I alla priser tillkommer frakt på 69:-

Spårlina 10m

Beskrivning

▪️ Biothane

▪️ Bränner EJ i händerna

▪️ Fastnar EJ i terrängen eller runt träd

▪️ Bred platt lina som ger dig bra grepp, även vid väta

▪️ 19mm bred med Bgb hake

▪️ Vattenavvisande och bakterieresistent

▪️ Tydliga färger

Viltspårning är en rolig aktivitet som gör erat samarbete bättre och får hunden att arbeta med sina sinnen. Alla hundar kan lära sig att spåra – det ligger i deras natur att med nosens hjälp söka efter byte.

595:-


Långkoppel 5m

Beskrivning

Kopplen är tillverkade utav polyesterlina, svetsad ring i handtaget. Kopplen pressas ihop med en rostfri hylsa som täcks utav en kraftig krympslang. Kopplen är väldigt behändiga och omtyckta, praktiska för att de lätt går att rulla ihop och inte tar någon större plats i fickan. De passar så väl till den lilla valpen som till den vuxna hunden och lika bra på promenaden som i skogen. Kopplen används i första hand för att skapa kontakt och befästa inkallningen hos hundarna.

295:-


Retrieverkoppel

Med reflex

Beskrivning

Kopplen är tillverkade utav polyesterlina, med ring i handtaget och en stopper. Kopplen pressas ihop med en rostfri hylsa som täcks utav en kraftig krympslang. Kopplen är väldigt behändiga och omtyckta, praktiska för att de lätt går att rulla ihop och inte tar någon större plats i fickan. De passar så väl till den lilla valpen som till den vuxna hunden och lika bra på promenaden som i skogen.

Retrieverkopplen är reflekterande.

Den har en ring i handtaget och en stopp och krympslang över fästpunkterna.

129:-


Långlina

Beskrivning

Dimension6 mm
FärgGul
EgenskapFlyter
KonstruktionFlätad
HakeBGB
Slitstyrkamycket bra

Långlineträning bygger på att låta hunden gå ”låtsaslös” i sele kopplad till en lång löplina. 

På sikt ska hunden så gott som glömma bort linan och uppleva sig som helt frigående och att långlineträningen förhoppningsvis ska leda till god avståndslydnad hos hunden.

Som hundförare riskerar man tyvärr alltid att medvetet eller omedvetet styra hunden med kopplet, vilket försämrar inlärningen av avståndslydnad. Därför är ”hands free training”, så effektiv, dvs träning där du inte håller i kopplet.

Linan är bra verktyg när du vattentränar din hund, då den har flytförmåga.

15:-/m


Spårklövar för viltspår

Beskrivning

Vaccumpackade klövar

Du beställa klövar att användas till viltspår och annan träning. Klövarna skickas vacuum förpackade då de är färsk frysta (EJ torkade) för naturlig och bästa vittring.

Rådjur & Vildsvin

50:-/paret


Bälteshållare

Beskrivning

Biothane – BGB hake

I många situationer vinner du på att ha kopplet i bältet istället för i handen. Du har händerna fria, du är mer rörlig, du slipper den otydliga, irriterande och ryckiga kommunikationen med kopplet. Istället använder du röst, dina kroppsrörelser och beröring av hunden.

149:-


Bälteshållare

Beskrivning

I många situationer vinner du på att ha kopplet i bältet istället för i handen. Du har händerna fria, du är mer rörlig, du slipper den otydliga, irriterande och ryckiga kommunikationen med kopplet. Istället använder du röst, dina kroppsrörelser och beröring av hunden.

99:-


Kortkoppel med bälteshållare

Beskrivning

BGB hake – Biothane

I många situationer vinner du på att ha kopplet i bältet istället för i handen. Du har händerna fria och du är mer rörlig när du går med hunden och har vapnet på axeln.

269:-


Utbyteshalsband med reflex

Beskrivning

Reflexhalsband i biothane som även passar till pejlens halsband
Bredd 25mm, passar T5/DC50, Tracker, Ultracom
D-ring för att kunna koppla hunden.

199:-


PrimaDog Vetefri Portionsmåltid

Beskrivning

260 gram – Kyckling – Lamm – Lax – Nöt

PrimaDogs vetefria och sojafria portionsmåltider för med sig köttrika och saftiga stunder till varje måltid. Mört lamm, delikat kyckling, saftigt kött och smaklig lax – Servera våra delikata helfoder som de är eller krön måltiden med dem! PrimaDogs portionsmåltider innehåller inte konserveringsmedel eller färgämnen.

20:-/st