Samarbetspartners

PrimaDog för prima liv!
PrimaDog’s mission är att se till så att alla hundar lever ett prima och hälsosamt liv. Vi gör det möjligt genom att erbjuda hundar en kost som motsvarar deras naturliga näringsintag. PrimaDog för prima liv! 

Diplomerad hundfrisör och utbildad hundmassör!
Alla raser är välkomna på spa ~ stora som små!
Klipper, trimmar, badar, klipper klor, rensar öronen, ja allt din hund önskar! 🙂

Klicka på bilden så kommer du till Jossans Hundvård på Facebook
https://www.jossanshundvård.se

Om du är medlem och visar upp ditt medlemskort i någon av våra samarbetspartners klubbar så får du 100 kronor i rabatt när du tränar din hund hos oss.

Här hittar ni hela vårt sortiment utav egentillverkade produkter. Välj bland 32 olika modeller, där flertalet dessutom finns i en mängd olika färgkombinationer.

När ni köper en produkt ifrån Rubins, då kan ni vara säkra på att produkten håller måttet och uppfyller de krav jag sätter, och kraven är höga.


Välkommen till norra Europas största inomhusarena för jakt, skytte, hund, fiske och fritid. Totalt kommer vi kunna stoltsera med dryga 7000 kvadratmeter bestående av butik, skjutbanor, hundträningshall, och restaurang.

Care of Beds bottnar i en övertygelse om att rätt val av säng gör verklig skillnad. För sömnen, för välbefinnandet och för dig. Genom ett brett utbud av sängar och tillbehör från Nordens bästa varumärken ökar vi dina möjligheter att hitta den säng som passar dig bäst – oavsett vem som tillverkat den.
 
Våra sängrådgivare har trettio års erfarenhet av att utföra
professionella sängprovningar och vi erbjuder ett omfattande
trygghetspaket som du lugnt kan luta dig mot när du köper säng hos Care of Beds. Vi lovar att ta hand om dig på bästa sätt före, under och efter varje besök.
Hjälper dig med eftersök på allt klövvilt