Samarbetspartners

PrimaDog för prima liv!
PrimaDog’s mission är att se till så att alla hundar lever ett prima och hälsosamt liv. Vi gör det möjligt genom att erbjuda hundar en kost som motsvarar deras naturliga näringsintag. PrimaDog för prima liv.

MiniFinder Rex är en GPS-baserad hundpejl med obegränsad räckvidd och spårning i realtid. Med sin robusta design och noggrant utvalda material är Rex en gedigen och helt vattentålig produkt som klarar av alla typer av väderförhållanden

REPOTAGE: Test av minifinder Rex


Om företaget

Sordin AB är en världsledande tillverkare och leverantör av högpresterande hörselskydd. Företaget har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och sälja personlig skyddsutrustning ovan hals. Vi är en global leverantör och det naturliga valet för professionella användare med högt ställda förväntningar på kvalitet och teknik.

Vårt sortiment består av olika modeller av hörselskydd, såväl passiva som elektroniska med funktioner som FM-radio och aktiv dämpning. Produkterna vidareutvecklas kontinuerligt, ofta i samarbete med våra kunder.

Vi har FoU, testlaboratorier och produktion i Vikmanshyttan och Värnamo. Därutöver har vi ett stort antal distributörer och återförsäljare runt om i världen som erbjuder våra produkter till slutanvändare. Våra närmare 100 medarbetare – alla med hög kompetens, ett utpräglat kvalitetstänkande och utmärkta produktkunskaper – utgör grunden för vår verksamhet.

Sordins produkter lämpar sig för alla användare som efterfrågar ett högkvalitativt passivt eller aktivt hörselskydd.

 


Välkommen till norra Europas största inomhusarena för jakt, skytte, hund, fiske och fritid. Totalt kommer vi kunna stoltsera med dryga 7000 kvadratmeter bestående av butik, skjutbanor, hundträningshall, och restaurang.

Om du är medlem och visar upp ditt medlemskort i någon av deras samarbetspartners/klubbar så får du 100 kronor i rabatt när du tränar din hund i hägnet.

Care of Beds bottnar i en övertygelse om att rätt val av säng gör verklig skillnad. För sömnen, för välbefinnandet och för dig. Genom ett brett utbud av sängar och tillbehör från Nordens bästa varumärken ökar vi dina möjligheter att hitta den säng som passar dig bäst – oavsett vem som tillverkat den.
 
Våra sängrådgivare har trettio års erfarenhet av att utföra
professionella sängprovningar och vi erbjuder ett omfattande
trygghetspaket som du lugnt kan luta dig mot när du köper säng hos Care of Beds. Vi lovar att ta hand om dig på bästa sätt före, under och efter varje besök.

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapar vi kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående.


Boka tid online på 1 minut. Snabb onlinebokning. 8 miljoner bokningar.